Extern

Enquête Marketing Association Amsterdam
Wij zijn studenten van de studievereniging Marketing Association Amsterdam. Met onze commissie, de Amsterdam Consultancy Group, helpen wij bedrijven bij het oplossen van hun alledaagse problemen. We zijn nu bezig met een casus voor defensie. Hiervoor doen we onderzoek naar het beeld dat studenten uit Delft hebben van defensie. Zouden jullie onze vragenlijst (https://forms.gle/1K97WZxHNpUmXkDs6) misschien willen invullen.

Ocean Event

Een nieuw TU Delft Dreamteam opzetten
Stel je hebt een goed idee en je wilt dit samen met mede studenten realiseren, zou je dit dan als TU Delft Dreamteam kunnen doen? Klik hier.

Bootsman worden aan boord Zeilschip Eendracht?
Heb je een voorliefde voor zeilen? Ben je technisch onderlegd? En zet jij je graag in om jong en oud te laten ontdekken wat zeezeilen met je doet? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Door jouw positieve manier van aansturen, weet je de crew te motiveren en met hen te zorgen dat de reis goed verloopt en de gasten met een geweldige (zeil)ervaring van boord gaan. Daarbij signaleer je knelpunten, bedenkt oplossingen en onderneem je actie. Klik hier.

Meedoen aan TU project de Engineer journey
Met het project willen we antwoorden zoeken op de volgende vragen: Hoe kunnen we ons gevoel van trots op onze verbinding met de TU Delft vieren en uitstralen naar de wereld? Hoe kunnen we aansluitend bij ervaringen en behoeften van onze verschillende doelgroepen?
Ben je een masterstudent en wil je graag meedoen? Laat het dan weten aan onderwijs@froude.nl