Tender manager

Bedrijf
Acta Marine B.V.
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Project manager
Website
https://www.actamarine.com/

Omschrijving

Tender Manager

Bij Acta Marine zijn wij op zoek naar een Tender Manager die ons team komt versterken.

Over de functie

Als Tender Manager zorg je ervoor dat onze optimale waarde vanuit een commercieel/technische positie duidelijk wordt ontwikkeld op basis van de invitation to tender (ITT) van de klant. Op basis van jouw expertise streef je naar de beste positie voor Acta Marine in onderhandelingen, begrip en kwalificatie van de concurrentiepositie van Acta Marine in de markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor business acquisitie en key account management om te zorgen voor een passende vorm van lead en om top of mind te blijven bij deze commercieel relevante stakeholders.

Wat bieden wij?

Bij Acta Marine kunnen wij jou het volgende garanderen:

  • Een functie bij een financieel gezond familiebedrijf met langetermijnperspectieven
  • Een internationale werkomgeving
  • Fulltime functie (parttime bespreekbaar bij de ideale match)
  • Een salaris dat past bij de zwaarte van deze functie en zeker marktconform is.
  • Een competitief vergoedingspakket
  • Een Elektrische Auto van de zaak
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei in een dynamische omgeving.

Wie zoeken wij?

Heb jij een masterdiploma in engineering, technische bedrijfskunde of een juridische achtergrond? Ben je bereid en in staat om een verschil te maken en te communiceren met diverse stakeholders, zowel intern als extern? Heb je ervaring op maritiem vlak en met juridische documenten?

Van een Tender Manager verwachten wij dat met sterke communicatieve vaardigheden, het contact met de cliënten wordt onderhouden. Met sterke analytische vaardigheden,onderhandelingstechnieken en focus op kwaliteit, weet de Tender Manager de verwachte resultaten te behalen. Een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal is een belangrijke vereiste voor deze functie.

Team Commerce

Je maakt deel uit van een zeer gemotiveerd en ervaren team dat gevestigd is in Rotterdam. Acta Marine heeft de ambitie om te groeien in de renewables markt. Op dit moment hebben we getekend voor 4 nieuwe walk-to-work schepen en zijn wij in onderhandeling voor meer. De Tender Manager zal deze groei actief ondersteunen door het succesvol leveren van waarde aan onze klanten. In deze functie kun je je persoonlijke en professionele vaardigheden verder ontwikkelen in een boeiende en internationale werkomgeving.

Over Acta Marine

Acta Marine is opgericht in 1970 en zeer breed actief binnen de maritieme sector. Wij leveren onder andere “state of the art Walk-2work” schepen inclusief bemanning aan klanten in de renewable Energy Sector. Waarbij wij zorgdragen dat zij ook tijdens de lastigere winterperiodes 24/7 kunnen werken aan hun offshore projecten. Voorts zijn onze schepen uitgerust om grote constructie- of commisioning teams uitstekend te cateren, hotelfaciliteiten te bieden en ervoor te zorgen dat zij op een comfortabele wijze aan boord van onze schepen kunnen verblijven. Onze walorganisatie werkt vanuit Capelle aan den IJssel waar wij met een enthousiast en professioneel team de schepen ondersteunen.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over ons bedrijf en denk je dat je geschikt bent voor de functie? Solliciteer dan via deze LinkedIn link en upload daarbij meteen jouw CV.  Na een CV-selectie van de meest geschikte kandidaten, zal een sollicitatiegesprek worden ingepland. Hierna zullen de kandidaten uitgenodigd worden om een online assessment (de Predictive Index (PI) cognitive test) te doen. Tot slot zal een laatste selectie plaatsvinden en gaan wij in zee met de meest geschikte kandidaat.

Wil je meer weten over de vacature dan kun je contact opnemen via +31 (0)88 03 20 900.