Overzicht hulp middelen

Vanuit Froude en de TU zijn heel veel verschillende middelen en systeemen in plaats om de studenten te helpen. Hier is een kort overzicht van deze middelen. Mis je iets hierop? Mail naar onderwijs@froude.nl

Planningstool

Heb jij geen overzicht over je vakken meer? Gebruik dan onze planningstool om weer overzicht te creeëren. 

Tijdschrijven

Via het programma Clockify kun je makkelijk je uren bijhouden voor het studeren. Mail naar onderwijsevaluatie-3me@tudelft.nl om je hiervoor op te geven; dan kom je in het systeem van de TU en dan staan alle vakken voor geprogrameerd. 

Boekenmarktplaats

Zoek je tweedehands studie boeken? Of wil je van je oude boeken af? Gebruik dan de boekenmarktplaats om met elkaar in contact te komen. 

Feedbacklunches

In de eerste week van elk kwartaal worden er feedbacklunches georganiseerd over de vakken van het kwartaal ervoor. Sluit jij je aan? Kijk op de evenementen pagina voor wanneer de volgende zijn geroosterd!

FAQ Pagina

Er komen vaak vragen binnen over het een en ander; en voor jullie gemak hebben we nu de meest voorkomende vragen samen gezet op de FAQ pagina!

Klaagmuur

Moet jij even iets kwijt over een vak? Dingen die jij denkt dat beter kunnen? Schrijf het op de muur! Op de muur tussen het ledenhok en bestuurshok hangen posters voor alle vakken en hier is de digitale versie te vinden.