Boeken

Je kan op 3 manieren boeken bij ons bestellen; via fysiek, Bol.com en tweedehands. Sommige boeken kunnen alleen via een van deze opties bemachtigd worden, volg daarom deze wijzer om op de juiste plek te komen:

Fysiek - hier te bestellen en op te halen bij het Froudehok

  • Design of Propulsion and Electric Power Generation Systems (Blauwe Bijbel)

Bol.com - hier te vinden en thuisbezorgd

  • Alle andere nieuwe boeken
  • Sinds studystore gestopt is zijn wij een samenwerking begonnen met Bol.com, doordat dit heel snel is opgezet kunnen er dingen niet helemaal soepel lopen; laat dit vooral weten!
    Mocht je nog dingen van Studystore moeten krijgen, neem dan contact met hun op.

Tweedehands - hier te vinden en in overleg met de verkoper

  • Alle boeken voor de studie verkocht via (oud-)studenten. Dit kunnen wel oude versies zijn.

 

Heb jij nog tips, vragen of verbeterpunten omtrent deze service dan horen wij het graag. We willen namelijk dat jullie op een makkelijke en voordelige manier al jullie boeken kunnen bestellen. Deze tips of vragen kun je sturen naar onderwijs@froude.nl of melden door dit formulier in te vullen. 

Boekenpakketten

Eerstejaars

Als eerstejaars-student heb je de volgende boeken nodig die te vinden zijn in de onderstaande tabel. Aangeraden wordt om aanvankelijk de boeken voor de eerste twee kwartalen los te kopen. Dit omdat je niet zeker weet of je natuurlijk de rest van de boeken nodig zal gaan hebben.  

Titel Jaar Kwartaal ISBN  
Engineering Mechanics: Statics 1 Q1 9781292444048 Bestel
Mechanics of Materials, SI Edition 1 Q2 9781292725734 Bestel
Moran′s Principles of Engineering Thermodynamics 1 Q4 9781119454069  Bestel
Design of propulsion and electric power generation systems 1 Q4 1902536479 Bestel

Het boek 'Design of propulsion and electric power generation systems' wordt vanuit onze vereniging direct verkocht en is beschikbaar vanaf het begin van het collegejaar. Voor het vak Dynamica in het derde kwartaal van het jaar heeft de docent zelf een boek geschreven. Deze krijg je wanneer je het vak gaat volgen en hoef je dus niet van te voren al te kopen.