Lidmaatschap

Ben je geïnteresseerd om lid te worden bij het Scheepsbouwkundig Gezelschap "William Froude"? Als Bachelor- of Masterstudent van de opleiding Maritieme Techniek aan de Technische Universiteit Delft kun je je inschrijven. Dit kan dus ook als je als schakelstudent vanaf een andere opleiding komt. 

Inschrijven
Om je in te schrijven kun je een ingevuld exemplaar van dit formulier naar secretaris@froude.nl sturen. Dit is de engelse vesie (english version). Voor vragen kun je ook altijd naar dit adres mailen. Het lidmaatschap kost slechts € 9,- per jaar. 

Als je lid wilt worden, dien je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van het S.G. "William Froude".
Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Raadpleeg hiervoor de Privacy Policy van het S.G. "William Froude". (Engelse versie)

LET OP: Kom je naar het Eerstejaarsweekend (EJW) van Froude? Dan hoef je je niet in te schrijven via dit formulier, maar zal je inschrijving op het weekend zelf worden afgerond. Voor vragen, neem contact op met ons via de contactpagina

Uitschrijven
Zodra je je uitschrijft voor de opleiding of afgestudeerd bent, is het belangrijk dat je het bestuur van de vereniging hiervan op de hoogte brengt. In de statuten is vermeld, dat alleen de studenten van de opleiding lid mogen zijn van de vereniging en dus mee mogen doen aan de georganiseerde activiteiten. Contacteer het bestuur telefonisch of via de mail.  Vraag altijd om een bevestiging van de uitschrijving. 

Vereniging Oud Leden (VOL)
Indien je graag betrokken wil blijven bij de vereniging na het afstuderen, kun je lid worden van onze Vereniging Oud Leden. Je vindt hier daarover meer informatie.